Welkom bij l’O de Vie!

CORONA UPDATE

Op dit moment bieden wij een aangepaste dienstverlening.

Inchecken is mogelijk tussen 15u-18u. Onze brasserie en bar blijven voorlopig gesloten, maar vraag bij je check-in gerust naar een flesje wijn of streekbiertje om te nuttigen op je kamer of op ons uniek dakterras. Onze gasten kunnen ondertussen voor lunch en diner  terecht bij tal van leuke adresjes in Sint-Truiden.

De beschikbaarheid van onze diensten en infrastructuur zoals zwembad en beweegruimte en andere voorzieningen is mogelijk verstoord. Voor meer gedetailleerde info over onze service en faciliteiten kan je rechtstreeks met ons contact opnemen 
op het nummer 011 58 66 87.

Prinsheerlijk Genieten

Hotel-Brasserie l’O de Vie is gelegen in de prachtige Haspengouwse natuur met zijn kenmerkende glooiende landschap temidden van de fruitstreek. In de stijlvolle kasteelkamers van het gerenoveerde neoclassicistische Kasteel Peten is het heerlijk wegdromen. Ontwaak  met uitzicht op het kasteelpark of het binnenplein waar bewoners van de nabijgelegen woon- en leefspecialist Triamant elkaar ontmoeten, en geniet van één van onze heerlijke suggesties in onze charmante brasserie.